Over ons

Avonturen Stroombroek is een onderdeel van Markant Outdoorcentrum. Op het 12 ha terrein zijn tal van outdoor activiteiten te beleven en ook de omgeving biedt veel mogelijkheden.  eveneens is op de locatie een eigen groepskampeerterrein, groepsaccommodatie en een restaurant aanwezig. Onze klanten zijn bedrijven, scholen en familiegroepen.  Naast het Outdoorcentrum verzorgen wij onder ons eigen Label Summer Camps Holland kinder-en jeugdkampen in de zomermaanden.

Nieuwe ideeën in Coronatijd

In Coronatijd ontstaan nieuwe ideeën zo ook bij Markant  outdoorcentrum. Om alle activiteiten Coronaproof te maken hebben wij ons summertime programma omgetoverd naar een Avonturenkaart waarbij “alle activiteiten” de gehele dag doordraaien.
 
Waarom Stroombroek?
Omdat we graag samenwerken met onze collega’s van de waterskibaan en Landal Stroombroek. Eveneens is Stroombroek natuurlijk dé plek om te vertoeven als het 30 graden is en je niets liever wil dan aan het strand van de recreatieplas verkoeling zoeken.

Maar wie zijn wij dan?
Wij zijn het Team van Markant Outdoorcentrum.
Sietse Pöpping en Liz Winters voor de sales, marketing, events en het klantcontact. Miranda Oudendijk de planning, Julia meedenkend HBO stagiaire Sport en bewegen en Cecilia de Vries en Michiel Pöpping als oude rotten in het vak. Samen met ons instructeursteam, stagiaires van het Graafschap College en andere opleidingen gaan wij van juli en augustus 2020 een bijzonder seizoen maken. Wij denken met Avonturen Stroombroek een nieuw maar zeker ook leuk concept te starten. En wie weet bevalt het ons zo goed dat we het ook na tijd erin houden,
want ook grote avonturen beginnen klein!